Zes paarden die je in je leven zeker al bent tegengekomen

laughing-horse

Als je al lang in de paarden zit, ben je dit soort paarden al zeker tegengekomen. Wellicht heb je er zo ook al zelf wel gehad of heb je ze nog steeds!

1. Niet de mooiste
Dit is het paard dat je na een dronken avondje op een paardenmarkt koopt. Het dier leek prachtig, maar de volgende ochtend denk je toch even ‘shit’ als je weer nuchter bent.

2. Het paard met een zesde zintuig
Dit paard schrikt van dingen die er gewoon niet zijn. Het ziet dode mensen en schrikt tijdens een wandeling in het bos plots van een boom. Hij schrikt niet van die boom, wel van een dood persoon. Dode mensen hebben nu eenmaal niks beters te doen dan te laten schrikken.

3. Het domme blondje
Dit paard is erg knap en heeft gigantisch veel haar. Alleen heeft hij van Moeder Natuur geen intelligentie meegekregen. Tien jaar na de aankoop sta je nog geen stap verder met dit paard.

4. Het sterke drank-paard
Je moet een fles whiksey drinken om op het paard te durven en je hebt er één nodig om de pijn te verlichten nadat je van het paard bent gestapt. Je zou het moeten verkopen, maar je bent geen opgever.

5. Het Charlie Sheen paard
Dit paard slaagt er telkens weer in om zich in nesten te werken. Het springt over hekken en krijgt overal koliek van een zucht lucht. Het publiek is echter sprakeloos als hij springt, zo’n talent!

6. Het perfecte paard
Dit paard is uiterlijk zeer knap en beschikt over erg veel talent. Gewoon het perfecte paard dus. Geef nooit op! Blijf kijken en dromen!

Bron: Horsenation, Bitmagazine